nor azimah's FotoPage

By: kedaiku untukmu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 9-May-2008 08:42 Email | Share | | Bookmark
Menanti hari-hari bahagia

Sekarang dah 3 bulan pregnant...so wait till November ....
Ohh..................Hari-hari yang bahagia........baby..mama miss you soooo...much...
........................................


Tuesday, 25-Sep-2007 03:49 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT HARI RAYA

hubby and Ain
epi kesayangan mak long
abah n anak-anak sedara ku
View all 5 photos...
MASUK KALI NI DAH 2 KALI BERPUASA NGAN SUAMI TERSAYANG.........................JAUH DARI FAMILY..KADANG RASA SUNYI SANGAT .....BILALAH NAK TAMBAH BILANGAN AHLI ..MOGA-MOGA TAHUN NI ADALAH PETANDA BAIK...INSYA ALLAH...MMM TENGOK GELAGAT ANAK SEDARA BEST NI...
.



Sunday, 16-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
HARI PERSANDINGAN

Ketibaan Rombongan Pengantin Lelaki
Kena duduk bawah dulu..sabar..
Silat Terajang dari Atuk Sedara hehehhe...
View all 18 photos...
MERIAH, CERIA DAN MERAH...tu yg dpt digambarkan dihari majlis persandingan ku..walaupun pada mulanya langit seakan mendung macam nak hujan..masa tu pulak adalah sorang tu dia mintak tuttt.....untuk diletak atas bumbung katanya mengelakkan hujan...apa lagi bagi jelah..hati berrdebar2 ?...dah kurang sikit berbanding sebelum nikah..ni cuma rasa takut nak naik pelamin..yelah takut pelamin roboh macam cerita gila-gila pengantin tu...maklumlah badan pun Comel sgttttt...jemputan masa tu lebih kurang 2500 orang.. so start kul 9 pagi dah mula ramai yang datang..terima kasih pada tukang masak, ahli "rewang ", family and kawan-kawan opis especially Aisyah, Ikmal, Anim dan lain-lain..tanpa korang tak jadilah majlis...aku kena solek awal sikit ..kul 12 dah mula solek..rasa mcm seram je..kejap2 rasa nak terkucil...nervous kot malulah nak naik pelamin ...nanti org tengok...bukan apa takut kena kutuk...dekat kul 2 baru siap solek..sanding 2.30ptg alamak langit macam mendung je..alamak jgnlah hujan dulu..apalagi telepon abg..la rupanya dia lum sampai..masih kat umah..nasib baik umah dekat lebih kurang 15 minit dah sampai...alhamdulillah hujan tak jadi tepat 2.40ptg bunyi kompang...mmm leganya...best jugak sanding ni masa tunggu pengantin laki siap tutup muka....mak andam lah yg tutup..ikutkan hati tak sabar nak tgk cik abg....
seronoklah sanding rasa nak ulang semula pas ni ..hehehhe..lepas je majlis hujan pun turunlah selebat-lebatnya..habis basah tempat makan berdamai...Anyway ..syukur alhamdulillah..majlis selamat..kami pun selamat...


Saturday, 15-Apr-2006 09:00 Email | Share | | Bookmark
Hari Pernikahan Azimah dan Nizam

Hantaran untuk lelaki
Penyerahan wali kepada tok Imam
Jeng..jeng ..serammm tu
View all 6 photos...
Mmmm...hari penuh debaran. Selama hampir setahun ku menunggu inilah saat yang kami nantikan..ooo so sweet....macam-macam perkara sewaktu tempoh perkenalan dan pertunangan..alhamdulillah ada jodoh kami..walaupun pada mulanya saya tak berapa sayang padanya...tapi lama2 baru saya sedar dialah Mr Right saya...ooo pada malam ini kami di ijabkabulkan oleh tok imam mukim kami...sebelum tu hujan mencurah2...tapi takpelahkan sekarang ramai org berkereta jadi takdak masalah...cuma kecoh sikit sebelum nikah.,..hehehhe..mak andam dtg awal..aku siap solek pun sebelum Isyak..tapi bagus suami dtg cepat..mmmtak sabarlah tu...tu yg sampai 2 x lafaz...
tapi takpe yg penting selamat....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net